Ενισχυμένες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο από την εταιρεία στοιχήματος Goalbet

Οι περισσότεροι λάτρεις του ποδοσφαίρου θα έχουν σήμερα το βλέμμα τους στραμμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου διεξάγεται ένα πλήθος αγώνων, στο πλαίσιο της εορταστικής Boxing Day. Όπως είναι φυσικό, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αγώνες της κορυφαίας αγγλικής διοργάνωσης, της Premier League. Πολλοί, όμως, θα αναζητήσουν και στοιχηματικές ευκαιρίες σε μικρότερες κατηγορίες, όπως το Championship, η League 1 και η League 2.

Στην τελευταία κατηγορία διεξάγεται σήμερα και ένας αγώνας που έχει τύχει ιδιαίτερης αντιμετώπισης από τους υπεύθυνους της εταιρείας στοιχήματος Goalbet. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Λίνκολν και Στίβενεϊτζ, ο οποίος διεξάγεται σήμερα στις 17:00 και προσφέρεται με ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

 

Λίνκολν-Στίβενεϊτζ με 0% γκανιότα στην Goalbet

Αναλυτικότερα, η Goalbet, η οποία να σας υπενθυμίσουμε πως ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, διατηρεί 0% γκανιότα στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Λίνκολν και Στίβενεϊτζ, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να μην έχουν μειωθεί. Αυτό σημαίνει ότι κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα (καθώς δε μειώθηκαν εξαιτίας της καθιερωμένης προμήθειας) και ότι υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Στο πλαίσιο της προσφοράς της, λοιπόν, η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της αγγλικής League 2: 1.81 για νίκη της Λίνκολν, 3.77 για ισοπαλία και 5.28 για νίκη της Στίβενεϊτζ. Οι εν λόγω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, αφού δεν έχουν μειωθεί.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη

Στην προσφορά της Goalbet συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα, αρκεί να τοποθετηθούν εγκαίρως στα κατάλληλα σημεία. Αναλυτικότερα, θα πρέπει οι παίχτες να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Λίνκολν-Στίβενεϊτζ, πριν την έναρξή του στις 17:00.

Φυσικά, για να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη, οι παίχτες θα πρέπει να προβλέψουν και σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Σε αυτή την περίπτωση, τα κέρδη τους δε θα είναι μόνο αυξημένα, αλλά και άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, αφού θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία