Ενίσχυση αποδόσεων στη Bundesliga 2 από την στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet προσφέρει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν ένα σετ ενισχυμένων αποδόσεων σε επιλεγμένα σημεία ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Ακόμη και σήμερα, άλλωστε, που το αγωνιστικό πρόγραμμα δεν είναι τόσο πλούσιο, οι παίχτες δεν έχουν μόνο την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, αλλά και την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν κάποιες ενισχυμένες αποδόσεις που υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο.

Αναλυτικότερα, η Novibet προσφέρει με 0% γκανιότα* τον σημερινό αγώνα της Bundesliga 2 ανάμεσα σε Άουε και Γκρόιτερ Φιρτ. Χάρη στην προσφορά**, οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

0% γκανιότα* στο 1Χ2 του Άουε – Γκρόιτερ Φιρτ

Η σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχήματος Novibet ισχύει μόνο για όσα στοιχήματα τοποθετήσουν οι παιχτες στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα: αυτού ανάμεσα σε Άουε και Γκρόιτερ Φιρτ. Μόνο σε αυτά τα σημεία, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους και να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως.

Άλλωστε, απουσιάζει η γκανιότα*, η προμήθεια που μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση, προκειμένου να εξασφαλίσει κέρδος ο bookmaker. Χωρίς την προμήθεια, λοιπόν, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τις εκμεταλλευτούν και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ενεργοποίησε νωρίς τη σημερινή προσφορά** της και πλέον έχει ανακοινώσει τις εξής αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Bundesliga 2: 2.77 για νίκη της Άουε, 3.40 για ισοπαλία και 2.87 για νίκη της Γκρόιτερ Φιρτ. Οι αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στο γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού διατηρεί κανονικά γκανιότα* και έχει μειώσει τις αντίστοιχες αποδόσεις.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Στην προσφορά** της στοιχηματικής εταιρίας Novibet μπορεί να συμμετάσχει κάθε ενδιαφερόμενος, αρκεί να τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσει στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Άουε και Γκρόιτερ Φιρτ, πριν αυτός ξεκινήσει, στις 21:30. Τα στοιχήματα μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να έχουν οποιαδήποτε αξία, αλλά θα πρέπει να αποτελούνται οπωσδήποτε από μία σωστή πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Όσοι κερδίσουν θα λάβουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή.

Και την Παρασκευή η Novibet πρόσφερε την 0% γκανιότα* στην γερμανική Bundesliga και συγκεκριμένα στον αγώνα Φράιμπουργκ-Στουτγκάρδη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία