Εταιρεία στοιχημάτων Novibet: 0% γκανιότα* στο Νότιγχαμ Φόρεστ – Μίλγουολ

Το αγγλικό Championship έχει επιστρέψει και το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετούς αγώνες που θα απασχολήσουν λιγότερο ή περισσότερο τους παίχτες του στοιχήματος. Ειδικά στην στοιχηματική εταιρεία Novibet, υπάρχουν πολλές επιλογές, τόσο στον αριθμό των αγώνων όσο και σε αυτόν των στοιχηματικών αγορών. Η επιλογή που ξεχωρίζει, όμως, είναι αυτή του αγώνα ανάμεσα σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Μίλγουολ, η οποία προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2.

Η Novibet έχει ανακοινώσει τη συγκεκριμένη προσφορά** από το πρωί και προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο – αρκεί, βέβαια, να σπεύσουν να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Τα στοιχήματα της προσφοράς**

Στην προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet συμμετέχουν μόνο όσα στοιχήματα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Μίλγουολ, πριν ξεκινήσει ο αγώνας (στις 21:45). Όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις που οφείλονται στην προσφορά** και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Στο πλαίσιο της προσφοράς** έχουν αυξηθεί μόνον οι αποδόσεις του επιλεγμένου αγώνα στην αγορά του 1Χ2. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη μόνο όσοι προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Όσοι πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες προβλέψεις θα δουν τις εξής αποδόσεις στον σημερινό αγώνα του Championship: 2.04 για νίκη της Νότιγχαμ Φόρεστ, 3.60 για ισοπαλία και 4.30 για νίκη της Μίλγουολ.

Οι παραπάνω αποδόσεις της Novibet ξεχωρίζουν από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, αφού χωρίς τη γκανιότα* κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Άλλωστε, χωρίς τη μείωση που φέρνει η συγκεκριμένη προμήθεια, οι αποδόσεις της εταιρείας στοιχημάτων Novibet έχουν φτάσει σε επίπεδα άνω του μέσου όρου του ανταγωνισμού.

Η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Novibet επιλέγει καθημερινά αγώνες για να τους προσφέρει στα μέλη της με 0% γκανιότα*. Δεν είναι η πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα που ανακοινώνει 0% γκανιότα* σε αγώνα δεύτερης καταηγορίας για παράδειγμα ο αγώνας Οσέρ-Λανς για την δεύτερη κατηγορία στην Γαλλία.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Κανόνες Novibet


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία