Ίντερ-Λάτσιο με 0% γκανιότα στην Championsbet

Κάποια από τα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης συνεχίζονται και μεσοβδόμαδα, ώστε οι ομάδες να ξεμπερδέψουν εγκαίρως με τις υποχρεώσεις του 2016. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με την ιταλική Serie A, η οποία σήμερα επιφυλάσσει στους λάτρεις του ποδοσφαίρου ένα άκρως ενδιαφέρον ντέρμπι ανάμεσα στην Ίντερ και τη Λάτσιο. Ο συγκεκριμένος αγώνας κρύβει αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει αρκετές προβλέψεις – κάποιες από αυτές, βέβαια, θα αποφέρουν κέρδη και κάποιες άλλες όχι.

 

Σε κάθε περίπτωση, όμως, όσοι σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στο Ίντερ-Λάτσιο μέσω της Championsbet μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων. Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Η προσφορά της 0% γκανιότας λειτουργεί ως εξής: οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί, όπως γίνεται συνήθως, προκειμένου να εξασφαλίσει προμήθεια ο bookmaker, και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Όσοι, λοιπόν, τις εκμεταλλευτούν και προβλέψουν σωστά, θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για εξίσου αυξημένο ρίσκο.

 

Για να είναι σε θέση, βέβαια, να εκμεταλλευτούν την προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 του Ίντερ-Λάτσιο και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45. Η προσφορά, άλλωστε, και οι αυξημένες αποδόσεις που φέρνει, δεν μεταφέρονται στην πλατφόρμα του live στοιχήματος.

 

Όσοι, λοιπόν, σπεύσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της Championsbet θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα: 2.11 για νίκη της Ίντερ, 3.68 για ισοπαλία και 3.88 για νίκη της Λάτσιο. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τις περισσότερες από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις που ανακοίνωσαν για τον σημερινό αγώνα της Serie A.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία