Μάντσεστερ Γ. – Τσέλσι με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Μερικές ώρες μετά την έλευση των Χριστουγέννων, η νέα αγωνιστική της Premier League ξεκίνησε, με τον σημαντικότερο αγώνα της να διεξάγεται απόψε στις 19:30, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι. Ο συγκεκριμένος αγώνας υπόσχεται συγκινήσεις και κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν. Και όσοι επιλέξουν να στοιχηματίσουν μέσω της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Στην ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, οι αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 είναι αυξημένες, χάρη στην απουσία γκανιότας. Ο Stoiximan διατηρεί μηδενική προμήθεια στα τρία σημεία της συγκεκριμένης αγοράς, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα και να υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan στο αποψινό ντέρμπι της Premier League έχουν ως εξής: 2.58 για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 3.33 για ισοπαλία και 3.19 για νίκη της Τσέλσι. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων.

 

Για να συμμετέχει κάποιος παίχτης στη σημερινή προσφορά του Stoiximan, μάλιστα, δεν έχει παρά να τοποθετήσει το στοίχημά του στην αγορά του 1Χ2, πριν το ντέρμπι ξεκινήσει. Εφόσον η πρόβλεψή του είναι σωστή, θα εισπράξει τα αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό, άλλωστε, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της προσφοράς της 0% γκανιότας – δε ζητά μεγάλα ανταλλάγματα και δεν απαιτεί τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, όπως δε ζητά και την τοποθέτηση κάποιου ελάχιστου ποσού στοιχήματος.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία