Άρης-ΑΕΚ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Μπορεί απόψε τα περισσότερα βλέμματα να είναι στραμμένα στον τελικό του Europa League στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε διεξάγονται κι άλλοι σημαντικοί αγώνες που προσφέρονται για στοιχηματισμό, αλλά και για ανακοινώσεις προσφορών**. Ένας τέτοιος αγώνας είναι και αυτός των πλέι-οφ της ελληνικής Α1 στο μπάσκετ, ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ, ο οποίος διεξάγεται στις 19:00. Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, προσφέρεται με 0% γκανιότα* στη Novibet.

 

Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, λοιπόν, υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν στην αγορά του νικητή του αγώνα, έχοντας αυξήσει τις αποδόσεις που συνοδεύουν τα δύο σημεία. Με λίγα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στο Άρης-ΑΕΚ και προβλέψουν σωστά το νικητή θα λάβουν αυξημένα κέρδη.

 

Αυτό επιτυγχάνεται, χάρη στη μείωση της γκανιότας* στο 0%. Η γκανιότα* είναι η προμήθεια που διατηρεί η Novibet και είναι υπεύθυνη για τη μικρή μείωση των αποδόσεων. Από τη στιγμή, λοιπόν, που απουσιάζει, οι αποδόσεις δε μειώθηκαν και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Χάρη σε αυτή την προσφορά**, λοιπόν, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο νικητή του αγώνα μπάσκετ θα δουν τις εξής αποδόσεις: 1.40 για νίκη του Άρη και 3.45 για νίκη της ΑΕΚ. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σύγκριση με τρις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Άλλωστε, οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων διατηρούν κανονικά γκανιότα* και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά**, τέλος, θεωρείται μια από τις πιο συμφέρουσες στον χώρο του online στοιχήματος, καθώς ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα. Άλλωστε, δε ζητά ούτε κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ούτε τζιράρισμα των επιπλέον κερδών. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι παίχτες για να την εκμεταλλευτούν είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του νικητή, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προβλέψουν σωστά.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία