Νόριτς-Τσέλσι με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η εταιρία στοιχημάτων Stoiximan συνεχίζει να προσφέρει καθημερινά επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου με 0% γκανιότα και σειρά σήμερα έχει ο αγώνας της Premier League ανάμεσα σε Νόριτς και Τσέλσι. Πρόκειται για έναν αγώνα που υπό κανονικές συνθήκες δε θα παρουσίαζε ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον στην αγορά του 1Χ2 – άλλωστε, η Τσέλσι είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί και το σημείο που αντιπροσωπεύει τη νίκη της στην αγορά του 1Χ2 συνοδεύεται κανονικά από μια σχετικά χαμηλή απόδοση. Χάρη στην προσφορά του Stoiximan, όμως, η συγκεκριμένη απόδοση, όπως και οι υπόλοιπες στην αγορά του 1Χ2, έχει αυξηθεί.

 

Η απουσία της γκανιότας, άλλωστε, αυξάνει κάθε απόδοση στην αγορά του 1Χ2, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η συνηθισμένη προμήθεια που διατηρούν οι υπεύθυνοι. Χάρη στην απουσία της προμήθειας, οι αποδόσεις δε μειώθηκαν ποτέ και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Πρόκειται, μάλιστα, για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις παρακάτω αποδόσεις, στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα της Premier League: 5.75 για νίκη της Νόριτς, 4.05 για ισοπαλία και 1.72 για νίκη της Τσέλσι. Υπόσχεται με αυτόν τον τρόπο αυξημένα κέρδη σε όσους παίχτες εκμεταλλευτούν την προσφορά του και προβλέψουν με επιτυχία το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Το να προβλέψει κανείς σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Νόριτς και Τσέλσι δεν είναι η μόνη προϋπόθεση, για να εξασφαλίσει κανείς τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά του Stoiximan. Οι παίχτες πρέπει επιπλέον να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στην επιλεγμένη αγορά. Και, εφόσον κερδίσουν, θα εισπράξουν τα κέρδη που δικαιούνται. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία