Βόλφσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Championsbet αναζητά καθημερινά έναν αγώνα που θα της επιτρέψει να θέσει σε ισχύ την προσφορά της 0% γκανιότας. Πρόκειται για μια προσφορά που αφορά συνήθως σε έναν επιλεγμένο αγώνα ποδοσφαίρου και υπόσχεται στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε αυτόν αυξημένα κέρδη. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της κατάργησης της γκανιότας, της προμήθειας που διατηρεί σε κάθε στοίχημα, ο bookmaker, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις. Όταν, λοιπόν, η γκανιότα καταργείται, οι αποδόσεις σε μια επιλεγμένη αγορά του επιλεγμένου αγώνα αυξάνονται και υπόσχονται περισσότερα κέρδη, χωρίς όμως να αυξάνεται το ρίσκο.

 

Η εν λόγω προσφορά έχει ενεργοποιηθεί και σήμερα στην Championsbet, η οποία επέλεξε έναν αγώνα της Bundesliga. Πρόκειται για την αποψινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Βόλφμπουργκ και Βέρντερ Βρέμης, η οποία προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 και υπόσχεται αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της προσφοράς της, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2 του αποψινού αγώνα της Bundesliga: 1.98 για νίκη της Βόλφσμπουργκ, 3.87 για ισοπαλία και 4.22 για νίκη της Βέρντερ Βρέμης. Οι παραπάνω αποδόσεις καταφέρνουν να υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους παίχτες που θα τις εκμεταλλευτούν.

 

Τα πιθανά κέρδη, μάλιστα, είναι περισσότερα από τα αντίστοιχα που υπόσχονται άλλες εταιρίες στοιχημάτων. Άλλωστε, οι αποδόσεις της Championsbet κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς, καθώς οι περισσότερες εταιρίες του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα και έχουν μειώσει ελφρώς τις δικές τους.

 

Για να εκμεταλλευτούν την προσφορά της Championsbet, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 21:30, που ξεκινά ο αγώνας, και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Και εφόσον προβλέψουν σωστά, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία