Αυξημένες οι αποδόσεις του Νάπολι-Ίντερ στη Mybet

Ένας από τους αγώνες που ξεχωρίζουν στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα ποδοσφαίρου είναι αυτός της ιταλικής Serie Α ανάμεσα σε Νάπολι και Ίντερ, στις 21:45. Ο συγκεκριμένος αγώνας δεν ξεχωρίζει μόνον επειδή υπόσχεται θέαμα και ανατροπές, στη λογική ενός ντέρμπι, αλλά και επειδή πρωταγωνιστεί σε πολλές από τις προσφορές που έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές εταιρίες. Σε πολλές από αυτές, μάλιστα, οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη με τις προβλέψεις τους, χωρίς να ανησυχούν για αυξημένο ρίσκο.

 

Μια τέτοια προσφορά έχει ανακοινώσει και η Mybet. Η νόμιμη ιστοσελίδα του στοιχήματος συμπεριέλαβε τον σημερινό αγώνα της Serie A στην προσφορά “Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις”, γεγονός που σημαίνει πως οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί. Η αύξηση οφείλεται στη μειωμένη γκανιότα που διατηρεί η Mybet. Ως γνωστόν, η γκανιότα αποτελεί την προμήθεια που ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων και, από τη στιγμή που έχει μειωθεί και η ίδια, οι αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Με τη μειωμένη γκανιότα που διατηρεί η Mybet, λοιπόν, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Serie A έχουν αυξηθεί ως εξής: 1.85 για νίκη της Νάπολι, 3.75 για ισοπαλία και 4.40 για νίκη της Ίντερ. Οι παραπάνω αποδόσεις αποτελούν πλέον κάποιες από τις πιο ανταγωνιστικές στην αγορά, καθώς βρίσκονται σε επίπεδα της τάξης του 103,47%. Με λίγα λόγια, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στο Ίντερ-Νάπολι μέσω της Mybet θα μπορούν να εκμεταλλευτούν υψηλότερες αποδόσεις και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη.

 

Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, δε θα έχουν τη μορφή μπόνους κι ας προέρχονται από προσφορά. Θα έχουν τη μορφή μετρητών, το οποίο σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη. Για να διεκδικήσουν τα εν λόγω κέρδη, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά του πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2.

Η Mybet αυξάνει τις αποδόσεις της συχνά σε αγώνες του ιταλικού πρωταθλήματος ύστερα από τον αγώνα Ίντερ-Φιορεντίνα σήμερα έχει σειρά η Νάπολι με την Ίντερ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία