Αλαβές – Ατλέτικο Μαδρίτης με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet καλύπτει σήμερα το σύνολο των αγώνων των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ενώ παράλληλα ξεχωρίζει μία από τις σημερινές αναμετρήσεις, μέσω μίας νέας προσφοράς. Η προσφορά αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα της Primera Division ανάμεσα σε Αλαβές και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η εν λόγω αναμέτρηση προσφέρεται με 0% γκανιότα στο 1Χ2, γεγονός που σημαίνει ότι όσοι τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα επιβραβευθούν με αυξημένα κέρδη. Παράλληλα, όμως, το ρίσκο θα παραμείνει σε κανονικά επίπεδα, αφού οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας, της καθιερωμένης προμήθειας που, υπό κανονικές συνθήκες, μειώνει κάθε απόδοση.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν συγκεκριμένα στοιχήματα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2, όχι κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Αλαβές και Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά πριν την έναρξή του, στις 20:00. Επίσης, σημαντική προϋπόθεση είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. 

Όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον σημερινό αγώνα και προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη. Τα κέρδη τους, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις που φέρνουν αυξημένα κέρδη

Οι αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από τη σημερινή προσφορά της Goalbet βρίσκονται στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Αλαβές και Ατλέτικο Μαδρίτης και υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους παίχτες που θα τις εκμεταλλευτούν και θα προβλέψουν σωστά. Αναλυτικότερα, η Goalbet ανακοινώνει τις εξής αποδόσεις: 5.81 για νίκη της Αλαβές, 3.59 για ισοπαλία και 1.82 για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι εν λόγω αποδόσεις, τέλος, κυμαίνονται σε επίπεδα άνω του μέσου όρου της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Ο αγώνας της Αλαβές με την Ατλέτικο Μαδρίτης δεν μπήκε στο στόχαστρο μόνο της Goalbet για την προσφορά της 0% γκανιότας, τον ίδιο αγώνα της Primera Division επέλεξε και η Novibet. Kαι οι δύο Goalbet και Novibet ανήκουν στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, γεγονός που σημαίνει πως όσοι 'Ελληνες το επιθυμούν μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω αυτών και να εκμεταλλευτούν τις καθημερινές τους προσφορές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία