Χολστάιν Κίελ – Βόλφσμπουργκ με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική εταιρία Novibet

Η στοιχηματική εταιρία Novibet συμπεριέλαβε σήμερα έναν ιδιαίτερο αγώνα στο πρόγραμμα προσφορών** της, δίνοντας στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο. Πρόκειται για έναν αγώνα που δε θα κρίνει κάποιο πρωτάθλημα ή κύπελλο, αλλά την παραμονή μιας ομάδας της Bundesliga. Συγκεκριμένα, ο αγώνας ανάμεσα σε Χολστάιν Κίελ και Βόλφσμπουργκ προσφέρεται με 0% γκανιότα* στη Novibet, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

Η σημερινή προσφορά** της Novibet ισχύει αποκλειστικά στον συγκεκριμένο αγώνα και στην αγορά του 1Χ2. Και, χάρη σε αυτή, όσοι παίχτες καλύψουν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην στοιχηματική ιστοσελίδα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο τα χρήματά τους.

 

Ο τρόπος λειτουργίας της προσφοράς**

Η προσφορά** της εταιρίας στοιχήματος Novibet λειτουργεί μέσω της εξάλειψης της γκανιότας*, της προμήθειας που υπό κανονικές συνθήκες ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων. Αφού η γκανιότα* βρίσκεται στο 0%, οι επιλεγμένες αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Με άλλα λόγια, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί ελαφρώς, αλλά το ρίσκο στοιχηματισμού παραμένει το ίδιο.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στον αγώνα

Με τη γκανιότα* να βρίσκεται στο 0%, λοιπόν, οι αποδόσεις της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα των πλέι-οφ υποβιβασμού της Bundesliga έχουν αυξηθεί. Συγκεκριμένα, έχουν πλέον διαμορφωθεί ως εξής: 2.35 για νίκη της Χολστάιν Κίελ, 3.90 για ισοπαλία και 3.10 για νίκη της Βόλφσμπουργκ. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού, αφού οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα και έχουν μειώσει ως συνήθως τις δικές τους αποδόσεις.

Να σας θυμίσουμε πως η Novibet και τον πρώτο αγώνα μεταξύ της Βόλφσμπουργκ με την Χόλστεϊν Κίελ τον είχε ανακοινώσει με 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία