Κορυφαίες αποδόσεις στο Champions League ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Novibet

Το Champions League επιστρέφει και μαζί του έρχονται και οι δεκάδες στοιχηματικές ευκαιρίες που έχουν στη διάθεσή τους τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet, συμπεριλαμβανομένης και της προσφοράς** της 0% γκανιότας*, η οποία αυξάνει τις αποδόσεις της αγοράς του 1Χ2 σε έναν επιλεγμένο αγώνα. Μέσω της προσφοράς** και των κορυφαίων αποδόσεων, η Novibet υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους παίχτες, χωρίς να τους ζητά να ρισκάρουν περισσότερο.

Η σημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας* ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στο 1Χ2 του αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Λυών και Σαχτάρ Ντόνετσκ, που διεξάγεται στις 22:00. Όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά** και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, με έναν αρκετά απλό τρόπο.

 

Απλή προσφορά**, χωρίς πολλά ανταλλάγματα

Η προσφορά** της 0% γκανιότας*, άλλωστε, δεν περιέχει πολλές προϋποθέσεις και δε ζητά σημαντικά ανταλλάγματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Εφόσον τα καταφέρουν, θα εξασφαλίσουν κανονικά τα κέρδη τους, τα οποία θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις στον επιλεγμένο αγώνα του Champions League

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον σημερινό επιλεγμένο αγώνα, λοιπόν, θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 1.87 για νίκη της Λυών, 4.04 για ισοπαλία και 4.55 για νίκη της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, μέσω της προσφοράς**, και ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, ο οποίος κατά κανόνα διατηρεί κανονικά γκανιότα* στον αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία