Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η τρέχουσα αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται και σήμερα, με τον αγώνα ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ να βρίσκεται όχι μόνο στο μυαλό των οπαδών των δύο ομάδων, αλλά και σε αυτό των παιχτών του στοιχήματος. Ο συγκεκριμένος αγώνας, άλλωστε, προσφέρει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, καθώς και τη δυνατότητα διεκδίκησης αυξημένων κερδών σε ορισμένες στοιχηματικές εταιρίες.

 

Μία από αυτές τις εταιρίες στοιχήματος είναι ο Stoiximan, ο οποίος πιστός στο καθημερινό του ραντεβού με τις προσφορές ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις στον αποψινό αγώνα. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί στο πλαίσιο της προσφοράς της 0% γκανιότας. Η εν λόγω προσφορά λειτουργεί ως εξής: ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα, άρα μηδενική προμήθεια από τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα τρία σημεία να μην έχουν μειωθεί. Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα του Αστέρα με την ΑΕΚ βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan για τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αποψινού αγώνα έχουν ως εξής: 2.96 για νίκη του Αστέρα Τρίπολης, 3.30 για ισοπαλία και 2.76 για νίκη της ΑΕΚ. Πρόκειται για αποδόσεις που υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις περισσότερες αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι ιστοσελίδες του ανταγωνισμού.

 

Για να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά του Stoiximan, μάλιστα, οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να προχωρήσουν σε σημαντικά ανταλλάγματα – το μόνο που έχουν να κάνουν είναι αυτό που σκόπευαν να κάνουν ούτως ή άλλως: να τοποθετήσουν ένα στοίχημα στον συγκεκριμένο αγώνα. Ωστόσο, θα πρέπει να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2, να τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 19:30) και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία