0% γκανιότα* στο Θέλτα-Παναθηναϊκός από τη Novibet

Οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην ιστοσελίδα της εταιρίας στοιχήματος Novibet μπορούν σε καθημερινή βάση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στο ποδόσφαιρο, εκμεταλλευόμενοι την προσφορά** της 0% γκανιότας* που ισχύει σε αναμετρήσεις που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η αναμέτρηση που συμμετέχει στη συγκεκριμένη προσφορά** σήμερα, μάλιστα, παρουσιάζει επιπλέον και ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για την αναμέτρηση της Θέλτα με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο του Europa League. Ο αγώνας ξεκινά απόψε στις 20:00 και προσφέρεται με 0% γκανιότα* στη Novibet.

 

Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα διατηρεί μηδενική προμήθεια (γνωστή ως γκανιότα*), με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να μην έχουν μειωθεί και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Χάρη στην προσφορά**, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Θέλτα-Παναθηναϊκός και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των υψηλότερων αποδόσεων.

 

Οι αποδόσεις αυτές έχουν ως εξής στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα: 1.64 για νίκη της Θέλτα, 4.00 για ισοπαλία και 6.90 για νίκη του Παναθηναϊκού. Χάρη στην προσφορά**, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία των εταιριών του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet, λοιπόν, βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 στο Θέλτα-Παναθηναϊκός, και απλά περιμένουν τους παίχτες να τις εκμεταλλευτούν. Οι ενδιαφερόμενοι, όμως, θα πρέπει να σπεύσουν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε ένα από τα τρία σημεία της αγοράς πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη (ή οποιοδήποτε κέρδος) είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία