Διπλή ευκαιρία για αυξημένα κέρδη στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Όπως φαίνεται, η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στις δευτερεύουσες διοργανώσεις ποδοσφαίρου, αφού οι παίχτες που είναι διατεθειμένοι να στοιχηματίσουν σε αγώνες της 2ης κατηγορίας διάφορων πρωταθλημάτων ανά την Ευρώπη έχουν αρκετές επιλογές στη διάθεσή τους. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet, με τη διαφορά ότι δύο τέτοιοι αγώνες ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους, χάρη στη διπλή προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Η προσφορά που θα μονοπωλήσει σήμερα το ενδιαφέρον των μελών της Goalbet είναι αυτή της 0% γκανιότας, η οποία έχει ενεργοποιηθεί σε δύο αγώνες. Συγκεκριμένα, ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα της γαλλικής Ligue 2 ανάμεσα σε Σοσό και Μετς και στον αγώνα της ισπανικής Segunda Division ανάμεσα σε Ρεάλ Σαραγόσα και Οσασούνα. Και στις δύο περιπτώσεις, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Η σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet έχει αυξήσει τις επιλεγμένες αποδόσεις στους επιλεγμένους αγώνες και υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους νικητές. Για να την εκμεταλλευτούν, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα που θα επιλέξουν. Σε αυτή την περίπτωση, τα κέρδη τους θα είναι αυξημένα και θα έχουν τη μορφή μετρητών – κάτι που δε συμβαίνει απαραίτητα στις προσφορές των στοιχηματικών ιστοσελίδων.

Στο πλαίσιο της προσφοράς της, λοιπόν, η στοιχηματική εταιρία Goalbet ανακοίνωσε δύο σετ αυξημένων αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2. Στον αγώνα της Ligue 1, ανακοίνωσε απόδοση 3.78 για νίκη της Σοσό, 3.73 για ισοπαλία και 2.28 για νίκη της Μετς, ενώ στον αγώνα της Segunda Division ανακοίνωσε απόδοση 2.31 για νίκη της Ρεάλ Σαραγόσα, 3.24 για ισοπαλία και 3.84 για νίκη της Οσασούνα. Όλες οι παραπάνω αποδόσεις υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν οι παίχτες.

H Goalbet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, συνεχίζει να ανακοινώνει της προσφορά της 0% γκανιότας για δύο αγώνες καθημερινά και για διάφορα πρωταθλήματα. Όπως σήμερα επέλεξε την δεύτερη κατηγορία του γαλλικού και ισπανικού πρωταθλήματος πριν λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει αγώνες της Bundesliga και της Premier League.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία