Ενισχυμένα κέρδη στο Ελλάδα-Βοσνία υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά που υπόσχεται να ανταμείψει τους νικητές με ενισχυμένα κέρδη, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά σε έναν επιλεγμένο αγώνα. Ο αγώνας που προσφέρεται σήμερα με 0% γκανιότα είναι αυτός ανάμεσα σε Ελλάδα και Βοσνία και μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικότερα, ο αγώνας ανάμεσα σε Ελλάδα και Βοσνία προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία επιλεγμένα σημεία να έχουν αυξηθεί. Χάρη στις αυξημένες αποδόσεις, όσοι παίχτες καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Ο τρόπος διεκδίκησης των αυξημένων κερδών

Ο τρόπος συμμετοχής στη σημερινή προσφορά της Goalbet είναι ιδιαίτερα απλός. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά της επιλογής τους στο 1Χ2 του Ελλάδα-Βοσνία, πριν την έναρξη του αγώνα. Τοποθετώντας αυτά τα στοιχήματα και προβλέποντας σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων.

 

Οι αποδόσεις της σημερινής προσφοράς

Οι αποδόσεις στο 1Χ2 του Ελλάδα-Βοσνία προσφέρονται με 0% γκανιότα, γεγονός που σημαίνει ότι απουσιάζει η καθιερωμένη προμήθεια που προκαλεί μείωση των τιμών. Έτσι, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί και πλέον κυμαίνονται στα εξής επίπεδα: 3.70 για νίκη της Ελλάδας, 3.34 για ισοπαλία και 2.31 για νίκη της Βοσνίας.

Οι παραπάνω αποδόσεις, τέλος, καταφέρνουν να ξεπεράσουν τη συντριπτική πλειοψηφία των αποδόσεων του ανταγωνισμού, αφού, σε αντίθεση με την Goalbet, οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα. Με άλλα λόγια, τα μέλη της Goalbet θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη και, αν τα καταφέρουν, θα εισπράξουν χρήματα με τη μορφή μετρητών, τα οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Τέλος να συμπληρώσουμε πως και η Novibet επέλεξε για τα μέλη της να προσφέρει τον αγώνα Ελλάδα-Βοσνία με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία