Εταιρεία στοιχημάτων Goalbet: Ενισχυμένες αποδόσεις στο Λεβάντε-Λεγκανές

Η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Goalbet βοηθά σε σχεδόν καθημερινή βάση τα μέλη της να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας, ενισχύοντας επιλεγμένες αποδόσεις στον σημαντικότερο αγώνα της ημέρας. Έτσι και σήμερα, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα της Primera Division ανάμεσα σε Λεβάντε και Λεγκανές θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο.

Η δυνατότητα αυτή θα δοθεί σε κάθε μέλος που θα στοιχηματίσει στην αγορά του 1Χ2 του Λεβάντε-Λεγκανές, εκμεταλλευόμενο την σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Τι υπόσχεται η προσφορά της Goalbet;

Η συγκεκριμένη προσφορά συγκαταλέγεται στις πιο απλές και συμφέρουσες του online στοιχήματος. Ουσιαστικά, αυτό που κάνει είναι να εξαλείφει την γκανιότα, την προμήθεια που διατηρεί η Goalbet, από τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα. Η προμήθεια αυτή είναι υπεύθυνη για τη μικρή μείωση κάθε απόδοσης και χωρίς αυτή, οι επιλεγμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη, χωρίς να έχει αυξηθεί παράλληλα το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Με την προσφορά της 0% γκανιότας να έχει ενεργοποιηθεί, η Goalbet ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division. Οι αποδόσεις αυτές έχουν ως εξής: 2.72 για νίκη της Λεβάντε, 3.24 για ισοπαλία και 3.02 για νίκη της Λεγκανές. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν κατά κανόνα τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού – οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν εγκαίρως στα κατάλληλα σημεία. Αναλυτικότερα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στοιχηματίσουν στα σημεία του 1Χ2 του αγώνα, πριν αυτός ξεκινήσει, στις 22:30. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη που θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι τα κέρδη τους θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Όπως σήμερα η Goalbet επέλεξε το ισπανικό πρωτάθλημα για να προσφέρει την μηδενική γκανιότα, χτες επέλεξε γαλλικό πρωτάθλημα κα τον αγώνα Σεντ Ετιέν-Μονακό.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία