Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γ. με αυξημένες αποδόσεις στη Mybet

Η εταιρία στοιχήματος Mybet φροντίζει να προσφέρει ευκαιρίες τοποθέτησης στοιχημάτων με αυξημένη αξία στα μέλη της, ειδικά όταν πρόκειται για αγώνες των κορυφαίων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Ευρώπης. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, ένα ντέρμπι σαν το σημερινό ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της Premier League, δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το πρόγραμμα προσφορών της.

 

Η σημερινή προσφορά της Mybet, λοιπόν, αφορά σε όσους επιλέξουν να στοιχηματίσουν στο αγγλικό ντέρμπι και τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στην αγορά του 1Χ2. Εκεί θα βρουν αυξημένες αποδόσεις, οι οποίες θα τους επιτρέψουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στο Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν αυξηθεί, χάρη στην απόφαση των υπευθύνων της Mybet να διατηρήσουν μειωμένη γκανιότα στον αγώνα. Η γκανιότα είναι η προμήθεια του bookmaker, η οποία επιβάλλεται σε κάθε στοίχημα, σημείο και απόδοση, και ευθύνεται για τη μικρή μείωση των τελευταίων. Από τη στιγμή, όμως, που το ποσοστό της έχει μειωθεί, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 μειώθηκαν λιγότερο από το συνηθισμένο και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του  ανταγωνισμού – σύμφωνα με τη Mybet, κυμαίνονται στο 103,6% του μέσου όρου της αγοράς.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, μάλιστα, δε συνοδεύεται από σύνθετους όρους και δεν απαιτεί σημαντικά ανταλλάγματα. Για παράδειγμα, δε ζητά ούτε την τοποθέτηση ενός στοιχήματος ελάχιστης αξίας ούτε ανταμείβει τους παίχτες με bonus, αναγκάζοντάς τους να τζιράρουν την αξία του, προκειμένου να το απελευθερώσουν. Αντίθετα, το μόνο που ζητά είναι μια σωστή πρόβλεψη στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία