Ενισχυμένες αποδόσεις στην Super League από την εταιρεία στοιχημάτων Novibet

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον παραμένει σήμερα στην ελληνική Super League και στον αγώνα που ολοκληρώνει την τρέχουσα αγωνιστική. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο, ο οποίος αναμένεται αμφίρροπος και παρουσιάζει στοιχηματική αξία. Παράλληλα, η αξία του ενισχύεται ακόμη περισσότερο, χάρη στη σημερινή προσφορά** της νόμιμης εταιρείας στοιχημάτων Novibet, η οποία προσφέρει τον αγώνα με 0% γκανιότα*.

Η προσφορά** ισχύει αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο και ενισχύει τις αποδόσεις στα τρία επιλεγμένα σημεία, υποσχόμενη αυξημένα κέρδη.

 

Αυξημένα κέρδη στην αγορά του 1Χ2

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρεία Novibet προσφέρει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε σημεία με αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

Η προσφορά** λειτουργεί ως εξής: οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως, καθώς απουσιάζει η γκανιότα*, η προμήθεια που ευθύνεται για τη μείωσή τους. Έτσι, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Super League: 2.57 για νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα, 3.10 για ισοπαλία και 3.45 για νίκη του Πανιώνιου. Οι παραπάνω αποδόσεις είναι ενισχυμένες και ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς – άλλωστε, οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού έχουν μειώσει ελαφρώς τις αντίστοιχες αποδόσεις τους, διατηρώντας κανονικά γκανιότα*.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Όσοι παίχτες θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** δεν έχουν παρά να συνδεθούν στον λογαριασμό τους στη Novibet και αν τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο, πριν τις 19:00 που ξεκινά. Και, φυσικά, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία