Βαγιαδολίδ-Τενερίφη με 0% γκανιότα* στη Novibet

Οι ομάδες ποδοσφαίρου της Ευρώπης επιστρέφουν σιγά-σιγά στις εθνικές τους υποχρεώσεις, μετά το διάλειμμα των προκριματικών του Μουντιάλ για τις εθνικές ομάδες, και σιγά-σιγά οι εθνικές διοργανώσεις συνεχίζονται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το ισπανικό Copa del Rey, το οποίο επιφυλάσσει σήμερα έναν άκρως ενδιαφέροντα αγώνα, ανάμεσα στη Βαγιαδολίδ και την Τενερίφη.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας ενδείκνυται για προβλέψεις σε διαφορετικές πτυχές του, ενώ παράλληλα συμμετέχει και στη σημερινή προσφορά** της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Novibet. Η συγκεκριμένη προσφορά** είναι αυτή της 0% γκανιότας* και αυτό σημαίνει πως όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 στο Βαγιαδολίδ-Τενερίφη θα δουν αυξημένες αποδόσεις, τις οποίες μπορούν να εκμεταλλευτούν, για να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στον αποψινό αγώνα, με αποτέλεσμα να μη διατηρεί την καθιερωμένη της προμήθεια από τα στοίχηματα. Η απουσία της προμήθειας έχει με τη σειρά της ως αποτέλεσμα την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για αυξημένα ρίσκο.

 

Βέβαια, για να είναι σε θέση να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Και τα στοιχήματά τους θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξή του (ξεκινά στις 22:00), στην αγορά του 1Χ2.

 

Όσοι, λοιπόν, ανοίξουν την αγορά του 1Χ2 στο Βαγιαδολίδ-Τενερίφη, πριν την έναρξή του, θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις: 2.30 για νίκη της Βαγιαδολίδ, 3.21 για ισοπαλία και 3.80 για νίκη της Τενερίφης. Οι αποδόσεις αυτές οφείλουν στην προσφορά** της Novibet το ότι έχουν αυξηθεί και το ότι κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Η Novibet, άλλωστε, είναι από τις ελάχιστες στοιχηματικές εταιρίες που διατηρούν 0% γκανιότα* στον αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία