Ιταλία-Ισπανία με 0% γκανιότα στην Championsbet

Μπορεί εδώ και μερικές ημέρες η εταιρία στοιχημάτων Championsbet να μην είχε ανακοινώσει μια νέα προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο (άλλωστε, λόγω του διαλείμματος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις κάθε ομάδας, λόγω της προετοιμασίας των εθνικών, οι ενδιαφέροντες ποδοσφαιρικοί αγώνες σπάνιζαν), αλλά φρόντισε να επανορθώσει σήμερα, με αφορμή τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος επέλεξε τον πιο ενδιαφέροντα αγώνα και τον προσφέρει με 0% γκανιότα, δίνοντας στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet προσφέρει με 0% γκανιότα το σημερινό ντέρμπι ανάμεσα σε Ιταλία και Ισπανία. Ο αγώνας αναμένεται αμφίρροπος και ανοιχτός σε προγνωστικά, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να είναι αρκετά συμφέρουσες, για όσους τολμούν να προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα. Και, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας, οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί ακόμη περισσότερο, καθώς η προμήθεια που διατηρεί συνήθως η Championsbet απουσιάζει. Αυτό σημαίνει ότι δε μειώθηκαν, προκειμένου να εξασφαλίσει κέρδος η ιστοσελίδα, και πως υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Όσοι, λοιπόν, επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 στον σημερινό αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις: 3.32 για νίκη της Ιταλίας, 2.99 για ισοπαλία και 2.69 για νίκη της Ισπανίας. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά της Championsbet και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων – ειδικά όσες διατηρούν κανονικά γκανιότα.

 

Για να συμμετάσχουν στην προσφορά και να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 21:45) και να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά θα μεταφερθούν άμεσα στον λογαριασμό τους, με τη μορφή μετρητών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία