Ενίσχυση αποδόσεων στο Γκαμπάλα-Παναθηναϊκός από την Goalbet

Η εταιρεία στοιχηματισμού Goalbet έχει σήμερα στραμμένο το βλέμμα της κυρίως στους προκριματικούς αγώνες που διεξάγονται ανά την Ευρώπη για το Europa League. Ανάμεσα σε αυτούς τους αγώνες υπάρχουν και κάποιοι που έχουν ελληνικό ενδιαφέρον (του Πανιωνίου, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού), αλλά οι υπεύθυνοι έχουν επικεντρώσει κυρίως στον τελευταίο: αυτόν ανάμεσα σε Γκαμπάλα και Παναθηναϊκό, ο οποίος υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα.

Ο συγκεκριμένος αγώνας, άλλωστε, προσφέρεται με 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα οι επιλεγμένες αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί (λόγω της προμήθειας που αντιπροσωπεύει η γκανιότα) και να κυμαίνονται σε υψηλότερα κέρδη. Τα μέλη της Goalbet μπορούν να βρουν τις αποδόσεις αυτές στην αγορά του 1Χ2 του Γκαμπάλα-Παναθηναϊκός.

 

Ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2, λοιπόν, θα δουν αυξημένες αποδόσεις που υπόσχονται περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο. Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της προσφοράς της η στοιχηματική εταιρεία Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις για τον σημερινό προκριματικό του Europa League: 3.42 για νίκη της Γκαμπάλα, 3.42 για ισοπαλία και 2.37 για νίκη του Παναθηναϊκού.

Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί, στο πλαίσιο της προσφοράς και ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού – κυρίως αυτές από τις εταιρίες στοιχημάτων που διατηρούν κανονικά γκανιότα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αντίστοιχες δικές τους αποδόσεις.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet μπορούν να συμμετάσχουν όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του Γκαμπάλα-Παναθηναϊκός πριν την έναρξη του αγώνα, στις 20:00. Οι παίχτες αυτοί θα δουν αυξημένα κέρδη να μεταφέρονται στον λογαριασμό τους, εφόσον βέβαια προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη από την πρώτη κιόλας στιγμή, χωρίς να χρειάζεται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, ώστε να απελευθερωθούν.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία