Ελλάδα-Ουκρανία με 0% γκανιότα στον Stoiximan

H Εθνική Νέων κάνει απόψε το πρώτο της βήμα στο EURO U19 και αντιμετωπίζει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ουκρανίας, σε έναν αγώνα που υπόσχεται διάφορες ευκαιρίες κέρδους σε όσους επιλέξουν μια από τις διαθέσιμες αγορές του για να στοιχηματίσουν. Όσοι, μάλιστα, επιλέξουν να στοιχηματίσουν στην εταιρία στοιχήματος  Stoiximan και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

 

Τα κέρδη αυτά θα είναι αυξημένα, λόγω του γεγονότος ότι ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα στον αγώνα ανάμεσα σε Ελλάδα και Ουκρανία. Η γκανιότα είναι η προμήθεια εκείνη που κρατά ο bookmaker για κάθε στοίχημα και ο παράγοντας που ευθύνεται για μικρή μείωση των αποδόσεων. Από τη στιγμή, λοιπόν, που βρίσκεται στο 0%, η προμήθεια αυτή είναι μηδενική και οι αποδόσεις που αφορούν στην αγορά του 1Χ2 είναι ελαφρώς αυξημένες.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, αφορά αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 και σε όσους παίχτες στοιχηματίσουν σε αυτή πριν την έναρξη του αγώνα. Οι παίχτες αυτοί θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει ο Stoiximan, άλλωστε, είναι άκρως ανταγωνιστικές και, χάρη στην απουσία της γκανιότας, υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας των εταιριών στοιχημάτων. Επιπλέον, ζητούν σχεδόν μηδαμινά ανταλλάγματα από τους παίχτες.

 

Αναλυτικότερα, το μόνο που έχει να κάνει κάποιος παίχτης, προκειμένου να εκμεταλλευτεί την προσφορά του Stoiximan είναι να στοιχηματίσει στην αγορά του 1Χ2 του Ελλάδα-Ουκρανία, πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Εφόσον προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εισπράξει αυξημένα κέρδη. Δε χρειάζεται ούτε να στοιχηματίσει κάποιο ελάχιστο ποσό ούτε να τζιράρει τα επιπλέον κέρδη του, προκειμένου να προχωρήσει σε ανάληψή τους.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε για τον αποψινό αγώνα ο Stoiximan, τέλος, έχουν ως εξής: 3.00 για νίκη της Ελλάδας, 3.50 για ισοπαλία και 2.60 για νίκη της Ουκρανίας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία