Στρασβούργο-Λιλ με 0% γκανιότα* στην εταιρία στοιχήματος Novibet

Oι αγώνες του Κυπέλλου Γαλλία συνεχίζονται και σήμερα, με την αναμέτρηση του Στρασβούργου και της Λιλ να συγκεντρώνει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον, χάρη και στις ανεβασμένες αποδόσεις που προκαλεί η σχετικά αμφίρροπη φύση του αγώνα. Ειδικά στην εταιρία στοιχήματος Novibet, όμως, οι παίχτες μπορούν εκμεταλλευτούν ακόμη υψηλότερες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*.

Η συγκεκριμένη προσφορά** εξαλείφει την καθιερωμένη προμήθεια του bookmaker, η οποία αναγκάζει σε μικρή μείωση των αποδόσεων, με αποτέλεσμα οι επιλεγμένες αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και να υπόσχονται αυξημένα κέρδη. Όσοι, λοιπόν, εκμεταλλευτούν την προσφορά** στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Κυπέλλου Γαλλίας ανάμεσα σε Στρασβούργο και Λιλ θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Οι αποδόσεις που φέρνει η προσφορά** της Novibet

Χάρη στην προσφορά** που ανακοίνωσε, λοιπόν, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet έχει αυξήσει τις αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Στρασβούργο-Λιλ. Οι αυξημένες αποδόσεις έχουν ως εξής: 2.40 για νίκη του Στρασβούργου, 3.44 για ισοπαλία και 3.50 για νίκη της Λιλ.

Οι συγκεκριμένες αποδόσεις ξεχωρίζουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά** της 0%. Σε αντίθεση με τη Novibet άλλωστε, οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους, εφαρμόζοντας κανονική γκανιότα*.

 

Τα στοιχήματα που διεκδικούν τα αυξημένα κέρδη

Για να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet στο Στρασβούργο-Λιλ, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 22:00), στην αγορά του 1Χ2. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Ενώ οι αγώνες Κυπέλλων συνεχίζονται τους ακολουθούν και οι προσφορές** της Novibet, έτσι ύστερα από την προσφορά** για το Copa del Rey και το ματς Σεβίλλη-Ατλέτικο Μαδρίτης σειρά παίρνει σήμερα το γαλλικό Κύπελλο και ο αγώνας Στρασβούργο-Λιλ.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία