0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού διατηρεί η στοιχηματική εταιρία Goalbet

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σήμερα στις υποχρεώσεις του για το Europa League και αντιμετωπίζει στις 19:55 τη Ντιναμό Κιέβου, σε έναν αγώνα που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet, όχι μόνο του ελληνικού ενδιαφέροντος, αλλά και λόγω μιας προσφοράς που υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Η Goalbet, άλλωστε, προσφέρει τον αγώνα με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, έχοντας αυξήσει τις σχετικές αποδόσεις.

Ενώ, όμως, έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις, το ρίσκο για τους παίχτες παραμένει ίδιο. Με άλλα λόγια, όσοι εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet και καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Περισσότερα πιθανά κέρδη στο 1Χ2

Η συμμετοχή στη σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet είναι ιδιαίτερα απλή υπόθεση. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα. Σε αυτά τα σημεία, άλλωστε, βρίσκονται οι αυξημένες αποδόσεις που μπορούν να αποφέρουν τα επιπλέον κέρδη. Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, λοιπόν, το μόνο που απομένει είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ντιναμό Κιέβου. Και με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Τα κέρδη αυτά, βέβαια, εξαρτώνται από τις αποδόσεις που αυξήθηκαν μέσω της προσφοράς της 0% γκανιότας. Οι αποδόσεις αυτές κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων της αγοράς, βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.01 για νίκη του Ολυμπιακού, 3.46 για ισοπαλία και 4.62 για νίκη της Ντιναμό Κιέβου. Χάρη σε αυτές, οι παίχτες που θα καλύψουν τις προϋποθέσεις και θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία