Στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στο Αλαβές-Μάλαγα από την εταιρεία στοιχημάτων Goalbet

Για μια ακόμη ημέρα, οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην εταιρεία στοιχημάτων Goalbet και επιλέξουν να στοιχηματίσουν στον αγώνα της ημέρας θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας ανακοίνωσαν και σήμερα μια προσφορά, η οποία υπόσχεται αυξημένες αποδόσεις και αυξημένα κέρδη.

Αναλυτικότερα, η Goalbet διατηρεί 0% γκανιότα στον σημερινό αγώνα της ισπανικής Primera Division ανάμεσα σε Αλαβές και Μάλαγα. Η προσφορά ισχύει μόνο για την αγορά του 1Χ2, όπου έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές. Πριν εξασφαλίσουν τα εν λόγω κέρδη, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Στην σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν στοιχήματα κάθε αξίας, μονά ή παρολί. Ωστόσο, θα πρέπει να πρόκειται για στοιχήματα στα επιλεγμένα σημεία – εκεί που έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις. Με άλλα λόγια, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Αλαβές και Μάλαγα. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματα αυτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης, στις 22:30. Τέλος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, ώστε τα στοιχήματά τους να διευθετηθούν ως νικητήρια.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Εφόσον τοποθετήσουν τα παραπάνω κατάλληλα στοιχήματα, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται οι αυξημένες αποδόσεις. Συγκεκριμένα, η Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος: 2.19 για νίκη της Αλαβές, 3.34 για ισοπαλία και 3.95 για νίκη της Μάλαγα.

Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον σημερινό αγώνα, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει λίγο τις δικές τους αποδόσεις και να μη μπορούν να συναγωνιστούν αυτές της Goalbet.

H Goalbet όπως και η Novibet ανήκουν στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και οι δύο έχουν ανακοινώσει 0% γκανιότα στο ματς Αλαβές και Μάλαγα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία