Πορτογαλία-Ουαλία με 0% γκανιότα στην Championsbet

Όσο το EURO συνεχίζεται, τόσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον αποκτούν οι αγώνες του. Ήδη, άλλωστε, βρισκόμαστε στη φάση των ημιτελικών, με την Πορτογαλία και την Ουαλία να διεκδικούν απόψε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό, σε έναν αγώνα που αναμένεται να έχει τεράστιο ενδιαφέρον, όχι μόνο από αγωνιστικής, αλλά και από στοιχηματικής άποψης.

 

Στο ήδη τεράστιο ενδιαφέρον έρχεται να συμβάλλει και η προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Championsbet, η οποία υπόσχεται αυξημένες αποδόσεις και εξίσου αυξημένα κέρδη σε όσους επιλέξουν να στοιχηματίσουν στον σημερινό ημιτελικό. Η προσφορά αυτή δεν είναι άλλη από αυτή της 0% γκανιότας, η οποία είναι υπεύθυνη για την εξάλειψη της πανταχού παρούσας προμήθειας που διατηρεί η Championsbet και για την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2.

 

Από τη στιγμή, λοιπόν, που η γκανιότα βρίσκεται στο 0% και η προμήθεια απουσιάζει, η Championsbet ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Και, όσοι επιλέξουν αυτή, στον αγώνα της Πορτογαλίας με την Ουαλία, και τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα θα είναι σε θέση να τις εκμεταλλευτούν.

 

Οι αποδόσεις αυτές έχουν ως εξής: 2.29 για νίκη της Πορτογαλίας, 3.10 για ισοπαλία και 4.05 για νίκη της Πορτογαλίας. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας, και συγκαταλέγονται ανάμεσα στις πιο συμφέρουσες της αγοράς. Οι περισσότερες από τις αποδόσεις του ανταγωνισμού, άλλωστε, έχουν μειωθεί και δεν υπόσχονται τόσα κέρδη.

 

Μία τελευταία προϋπόθεση για να εξασφαλίσουν οι παίχτες τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά, τέλος, είναι να προβλέψουν σωστά οι παίχτες το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Στην περίπτωση, μάλιστα, που το στοίχημά τους κερδίσει, και τα επιπλέον κέρδη θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι κάποιου μπόνους.

Την 1η του μηνός η Ουαλία αντιμετώπισε το Βέλγιο στα πλαίσια του EURO και η Championsbet τον είχε ανακοινώσει με 0% γκανιότα.

Η Championsbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και λειτουργεί με έδρα το Curacao.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία