Αγγλία-Ισλανδία με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η νόμιμη στοιχηματική εταιρία Novibet καλύπτει σήμερα και τους δύο αγώνες που διεξάγονται στο πλαίσιο του EURO, αλλά μόνον ένας από αυτούς ξεχωρίζει στην ιστοσελίδα της. Πρόκειται για αυτόν ανάμεσα σε Αγγλία και Ισλανδία, η οποίος είναι διαθέσιμος με 0% γκανιότα* στα μέλη της Novibet.

 

Το ότι ο συγκεκριμένος αγώνας διατίθεται με 0% γκανιότα* σημαίνει ένα πράγμα: οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη σε όσα μέλη της Novibet στοιχηματίσουν σε αυτόν και προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα. Η συγκεκριμένη προσφορά ουσιαστικά εξαλείφει την γκανιότα*, την προμήθεια που διατηρεί ο bookmaker, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μη μειώνονται, όπως θα γινόταν σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση. Κυμαίνονται, λοιπόν, σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται υψηλότερα κέρδη, σε σχέση με άλλες ιστοσελίδες του ανταγωνισμού.

 

Η Novibet, άλλωστε, συγκαταλέγεται στις ελάχιστες εταιρίες στοιχημάτων που διατηρούν 0% γκανιότα* στον αποψινό αγώνα του EURO. Οι υπόλοιπες ιστοσελίδες διατηρούν κατά κανόνα κανονικά γκανιότα*, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους. Με λίγα λόγια, υπόσχονται μικρότερα κέρδη από τη Novibet.

 

Οι αποδόσεις, λοιπόν, που ανακοίνωσε χάρη στην προσφορά η Novibet έχουν αυξηθεί ως εξής στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα: 1.53 για νίκη της Αγγλίας, 4.11 για ισοπαλία και 9.30 για νίκη της Ισλανδίας.

Για να είναι σε θέση, τέλος, οι παίχτες να εκμεταλλευτούν την προσφορά και τις αυξημένες αποδόσεις της Novibet, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν ένα στοίχημα στον αγώνα. Το στοίχημα αυτό, όμως, θα πρέπει να τοποθετηθεί πριν την έναρξή του (ξεκινά στις 22:00) και να αφορά σε ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Τέλος, όπως είναι φυσικό, για να δικαιούται οποιοδήποτε κέρδος (πόσο, μάλιστα, αυξημένα κέρδη), θα πρέπει να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Η εταιρία στοιχήματος Novibet προσέφερε και τον προηγούμενο αγώνα της Ισλανδίας με την Αυστρία με μηδενική γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία