Μονακό-Λυών με κορυφαίες αποδόσεις στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Η Novibet στρέφει σήμερα το βλέμμα της στη γαλλική Ligue 1 και στον κορυφαίο αγώνα ανάμεσα σε Μονακό και Λυών, προκειμένου να δώσει στα μέλη της την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν μια σειρά από αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Ο εν λόγω αγώνας, άλλωστε, προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα να προσφέρει ευκαιρίες για αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα.

Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά** και προβλέψουν σωστά, αφού πρώτα καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, θα δικαιούνται αυξημένα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο, χάρη στην απουσία της γκανιότας*.

 

0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Η σημερινή προσφορά** της ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet ισχύει αποκλειστικά για τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Μονακό και Λυών και σε αυτά θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα οι παίχτες. Αναλυτικότερα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα, πριν την έναρξή του. Επιλέγοντας ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2, θα εκμεταλλευτούν και την αντίστοιχη απόδοση και, αν προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

Τα κέρδη τους, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει ότι θα μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις που προκύπτουν από την προσφορά**

Οι τρεις αποδόσεις που έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, βρίσκονται στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα της Ligue 1 και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.15 για νίκη της Μονακό, 3.55 για ισοπαλία και 2.48 για νίκη της Λυών. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Κανόνες Novibet


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία