Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γ. με 0% γκανιότα στην Goalbet

Η εταιρεία Goalbet έχει στρέψει και σήμερα το βλέμμα της στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και καλύπτει όλες τις σημαντικές αναμετρήσεις των κορυφαίων διοργανώσεων, όπως η Premier League. Στο πλαίσιο της αγγλικής διοργάνωσης, διεξάγεται σήμερα ο αγώνας ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος παρουσιάζει και στοιχηματικό ενδιαφέρον εκτός από αγωνιστικό. Ειδικά στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Goalbet, ο συγκεκριμένος αγώνας παρουσιάζει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον, χάρη στη σημερινή προσφορά της.

Η εν λόγω προσφορά υπόσχεται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, καθώς οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 προσφέρονται με 0% γκανιότα.

 

Περισσότερα κέρδη στους νικητές

Αναλυτικότερα, η Goalbet έχει απαρνηθεί τη γκανιότα, την προμήθεια που διατηρεί σε κάθε σημείο και ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων, με αποτέλεσμα να έχει ανακοινώσει υψηλότερες αποδόσεις από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Η απουσία της γκανιότας σημαίνει ότι οι επιλεγμένες αποδόσεις στην ιστοσελίδα στοιχήματος της Goalbet δεν έχουν μειωθεί και πως υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Άλλωστε, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας, οι αποδόσεις της Goalbet κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο του ανταγωνισμού.

 

Προσφορά στο 1Χ2 του αγώνα

Βέβαια, οι αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς βρίσκονται αποκλειστικά στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Εκεί οι παίχτες θα μπορούν να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη – εφόσον, βέβαια, προβλέψουν σωστά.

Όσοι επιλέξουν τα συγκεκριμένα σημεία του σημερινού αγώνα της Premier League, πάντως, θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις: 2.68 για νίκη της Σαουθάμπτον, 3.37 για ισοπαλία και 2.96 για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

Πώς συμμετέχει κανείς στην προσφορά;

Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, όσοι θέλουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη από την Goalbet είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πριν την έναρξη του αγώνα. Και, φυσικά, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, ώστε να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη.

H Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και σήμερα εκτός τον αγώνα Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρει και τον τελικό Κυπέλλου Ιταλίας μεταξύ Γιουβέντους-Λάτσιο με μηδενική γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία