Μπάγερν-Ντόρτμουντ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Το Κύπελλο Γερμανίας έχει απόψε την τιμητική του, όχι μόνο στα γήπεδα και στις τηλεοράσεις όσων το παρακολουθούν, αλλά και στις εταιρίες στοιχημάτων  που ανακοινώνουν σχετικές προσφορές. Αντικείμενο αυτών των προσφορών αποτελεί ο αποψινός αγώνας ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Μπορούσια Ντόρτμουντ, οι οποίες τίθενται αντιμέτωπες στον ημιτελικό της διοργάνωσης. Και μια από αυτές τις προσφορές προέρχεται από τον Stoiximan, ο οποίος ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στον αγώνα.


Χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας, λοιπόν, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Stoiximan θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε υψηλότερες αποδόσεις από αυτές που μπορούν να βρουν στον ανταγωνισμό. Από τη στιγμή, άλλωστε, που απουσιάζει η γκανιότα (η προμήθεια εκείνη που διατηρούν οι bookmakers από κάθε στοίχημα και μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις), οι παίχτες θα δουν αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan, λοιπόν, για τον αποψινό ημιτελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, έχουν ως εξής, χάρη στην απουσία της γκανιότας: 1.54 για νίκη της Μπάγερν, 4.55 για ισοπαλία και 7.50 για νίκη της Ντόρτμουντ. Οι αποδόσεις αυτές είναι υψηλότερες από τον μέσο όρο του ανταγωνισμού.

 

Από τη στιγμή, λοιπόν, που οι παίχτες του στοιχήματος τοποθετήσουν την πρόβλεψή τους στην αγορά του 1Χ2, διεκδικούν αυξημένα κέρδη. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, έρχονται χωρίς πολλές προϋποθέσεις, χάρη στις ιδιαιτερότητες της εν λόγω προσφοράς. Κάθε προσφορά, άλλωστε, που βασίζεται στην απουσία της γκανιότας απαιτεί μόνον μια σωστή πρόβλεψη στην αγορά του 1Χ2 – άλλοι όροι και προϋποθέσεις, όπως το ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού και το τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη, απουσιάζουν.

 

Αυτό σημαίνει πως όσοι προτιμήσουν να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αποψινού αγώνα ανάμεσα σε Μπάγερν και Ντόρτμουντ θα τοποθετήσουν στοιχήματα αυξημένης αξίας, χωρίς να χρειάζεται να προσφέρουν κάτι σε αντάλλαγμα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία