Δύο ευκαιρίες για αυξημένα κέρδη στο Μουντιάλ από την εταιρία στοιχήματος Goalbet

Τα μέλη της της εταιρίας στοιχήματος Goalbet έχουν και σήμερα πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού και διεκδίκησης κερδών στους αγώνες του Μουντιάλ, αλλά είναι αναπόφευκτο κάποιες από αυτές να ξεχωρίσουν. Στην περίπτωση του σημερινού αγωνιστικού προγράμματος, οι δύο ευκαιρίες που ξεχωρίζουν αφορούν σε δύο διαφορετικούς αγώνες, οι οποίοι προσφέρονται με 0% γκανιότα.

Και σήμερα, λοιπόν, η Goalbet προσφέρει δύο αγώνες του Μουντιάλ με 0% γκανιότα, αυξάνοντας έτσι τις αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία και δίνοντας στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Οι δύο αγώνες της προσφοράς της Goalbet

Ο πρώτος αγώνας που προσφέρεται με 0% γκανιότα στην Goalbet είναι αυτός ανάμεσα σε Νιγηρία και Ισλανδία, ο οποίος ξεκινά στις 18:00. Και ο δεύτερος είναι αυτός ανάμεσα σε Σερβία και Ελβετία, ο οποίος ξεκινά στις 21:00. Και στους δύο αγώνες, η γκανιότα που διατηρεί η στοιχηματική εταιρία βρίσκεται στο 0%, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Με άλλα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στο τελικό αποτέλεσμα των δύο αγώνων θα εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις και, εφόσον προβλέψουν σωστά, θα εισπράξουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς της Goalbet

Από τη στιγμή που οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί στην αγορά του 1Χ2 του Νιγηρία-Ισλανδία, η Goalbet ανακοίνωσε τις εξής τιμές: 2.88 για νίκη της Νιγηρίας, 3.85 για ισοπαλία και 2.96 για νίκη της Ισλανδίας. Αντίστοιχα, οι αποδόσεις του Σερβία-Ελβετία στην αγορά του 1Χ2 έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.92 για νίκη της Σερβίας, 3.05 για ισοπαλία και 3.00 για νίκη της Ελβετίας.

Όλες οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία