Λαμία-Βόλος με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

Τις τελευταίες ημέρες (και για περιορισμένο χρονικό διάστημα), η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου με κορυφαίες αποδόσεις, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας. Η νέα προσφορά της Interwetten έχει ως αποτέλεσμα να μπορούν τα μέλη της να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς όμως να ρισκάρουν περισσότερο.

Σήμερα, η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για τον αγώνα της ελληνικής Superleague ανάμεσα σε Λαμία και Βόλο ΝΠΣ και οι παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2.

 

Λαμία-Βόλος με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της Interwetten, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Λαμία και Βόλο ΝΠΣ. Συγκεκριμένα, έχουν διορία έως την έναρξη του αγώνα, προκειμένου να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2. Τα στοιχήματά τους μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να έχουν οποιαδήποτε αξία. Για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που μοιράζει η προσφορά, όμως, θα πρέπει να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά, τέλος, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της Interwetten στον αγώνα

Η σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των αποδόσεων που θα συναντήσουν όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα. Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.35 για νίκη της Λαμίας, 3.20 για ισοπαλία και 3.90 για νίκη του Βόλου ΝΠΣ. Οι αποδόσεις αυτές έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τις αντίστοιχες που προσφέρουν στην συντριπτική πλειοψηφία οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού και μπορούν να ανταμείψουν με περισσότερα κέρδη τους νικητές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία