Ενισχυμένες αποδόσεις ποδοσφαίρου στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

H εταιρεία στοιχηματισμού Novibet ανακοινώνει σε καθημερινή βάση μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά**, που δε θα μπορούσε ούτε σήμερα να λείπει από το πρόγραμμά της. Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει σήμερα για έναν επιλεγμένο αγώνα ποδοσφαίρου: αυτόν της ιρλανδικής Premier League ανάμεσα σε Μπρέι Γουόντερερς και Ντέρι Σίτι. Η συγκεκριμένη προσφορά** επιτρέπει στους παίχτες να αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων τους, ενισχύοντας τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο, αν στοιχηματίσουν στον επιλεγμένο αγώνα και κερδίσουν θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για περισσότερο ρίσκο.

Με άλλα λόγια, η σημερινή προσφορά** της εταιρείας στοιχήματος Novibet υπόσχεται περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο σε όσους σπεύσουν να την εκμεταλλευτούν.

 

Περισσότερα κέρδη στην αγορά του 1Χ2

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μπρέι Γουόντερερς και Ντέρι Σίτι θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα λάβουν. Αυτός είναι, άλλωστε, και ο σκοπός της προσφοράς**. Χάρη στην απουσία της γκανιότας*, της προμήθειας που ευθύνεται για τη μικρή μείωση τω αποδόσεων σε κάθε σημείο, άλλωστε, οι αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και τα κέρδη που διεκδικούν οι παίχτες είναι περισσότερα.

 

Αποδόσεις με υψηλότερη αξία

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η στοιχηματική εταιρεία Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της ιρλανδικής Premier League: 2.60 για νίκη της Μπρέι Γουόντερερς, 3.60 για ισοπαλία και 2.90 για νίκη της Ντέρι Σίτι. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία από τις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της Novibet θα πρέπει να στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Μπρέι Γουόντερερς και Ντέρι Σίτι και να επιλέξουν ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45. Τέλος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, ώστε να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη.

Τα κέρδη που θα προκύψουν από την προσφορά**, μάλιστα, θα είναι διαθέσιμα στο σύνολό τους με τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες θα μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψη τους και πως δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να τα μεταφέρουν από τον λογαριασμό τους.

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων καθημερινά ανακοινώνει την προσφορά** της 0% γκανιότας* στα μέλη της χτες επέλεξε την δεύτερη κατηγορία στην Ισπανία και τον αγώνα Καντίθ-Τενερίφη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία