Κορυφαίες αποδόσεις στην σκωτσέζικη Premiership από την στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Οι προκριματικοί αγώνες του EURO 2020 ολοκληρώθηκαν προσωρινά και σήμερα παίρνουν τη θέση τους στις στοιχηματικές εταιρίες οι αγώνες ευρωπαϊκών εθνικών διοργανώσεων, στα πλαίσια πρωταθλημάτων, όπως η σκωτσέζικη Premiership. Ένας αγώνας του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, μάλιστα, αυτός ανάμεσα σε Σεντ Τζόνστον και Σεντ Μίρεν, συνοδεύεται και από μια συμφέρουσα προσφορά στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet.

Η προσφορά που μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον σημερινό αγώνα είναι αυτής της 0% γκανιότας. Και, χάρη σε αυτή, όσοι καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τα στοιχήματά τους.

 

Υπόσχεση για αυξημένα κέρδη στο 1Χ2

Η προσφορά της 0% γκανιότας ισχύει σήμερα αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Σεντ Τζόνστον και Σεντ Μίρεν. Αναλυτικότερα, στην προσφορά συμμετέχουν μονά και παρολί στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας, αρκεί να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα στην αγορά του 1Χ2. Τα στοιχήματα αυτά θα εκμεταλλευτούν τις αποδόσεις (οι οποίες αυξήθηκαν χάρη στην απουσία της γκανιότας) και όσα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις που φέρνει η προσφορά της 0% γκανιότας

Από τη στιγμή που η Goalbet ανακοίνωσε ότι διατηρεί 0% γκανιότα στα επιλεγμένα σημεία του σημερινού αγώνα της Premiership, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 αυξήθηκαν και υπόσχονται αυξημένα κέρδη. Αναλυτικότερα, έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.93 για νίκη της Σεντ Τζόνστον, 3.56 για ισοπαλία και 4.92 για νίκη της Σεντ Μίρεν. Οι αποδόσεις αυτές κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες εταιρίες στοιχήματος του ανταγωνισμού, ενώ παράλληλα υπόσχονται και κέρδη με τη μορφή μετρητών σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία