Εταιρία στοιχήματος Goalbet: Διπλή προσφορά στους αγώνες του Europa League

Η εταιρία στοιχήματος Goalbet αποφάσισε να δώσει σήμερα μια διπλή ευκαιρία στα μέλη της, προκειμένου να στοιχηματίσουν στους αγώνες του Europa League και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να προσφέρουν με 0% γκανιότα, όχι έναν, αλλά δύο αγώνες της διοργάνωσης, με αποτέλεσμα οι παίχτες να έχουν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη.

Συγκεκριμένα, η Goalbet προσφέρει με 0% γκανιότα δύο σημερινούς αγώνες του Europa League: το Ατλέτικο-Άρσεναλ και το Σάλτσμπουργκ-Μαρσέιγ. Και οι δύο προσφορές αφορούν στην αγορά του 1Χ2 των αγώνων και καλούν τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χάρη στη μικρή αύξηση των αποδόσεων.

 

Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στην Goalbet

Χάρη στη διπλή προσφορά της Goalbet και οι δύο αγώνες περιέχουν αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Για να εκμεταλλευτούν τις αποδόσεις αυτές, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, καλύπτοντας τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της διπλής προσφοράς

Χάρη στην απουσία της γκανιότας, και οι δύο αγώνες προσφέρονται πλέον με αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Στον αγώνα ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Άρσεναλ, οι αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.82 για νίκη της Ατλέτικο, 3.75 για ισοπαλία και 5.40 για νίκη της Άρσεναλ. Αντίστοιχα, στον αγώνα ανάμεσα σε Σάλτσμπουργκ και Μαρσέιγ, οι αποδόσεις αυξήθηκαν ως εξής: 2.12 για νίκη της Σάλτσμπουργκ, 3.80 για ισοπαλία και 3.70 για νίκη της Μαρσέιγ.

Όλες οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Να σας θυμίσουμε πως η Goalbet είχε προσφέρει και τον πρώτο αγώνα της Άρσεναλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης στα μέλη της με 0% γκανιότα. Στα μέλη αυτά ανήκουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία