Ευκαιρία για αυξημένα κέρδη στο Europa League από την ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε και σήμερα μια νέα προσφορά** για όσα μέλη της θέλουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους και έχει αυξήσει τις αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία ενός σημερινού αγώνα του Europa League. Αναλυτικότερα, η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Παρτιζάν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις που θα μπορούν να εκμεταλλευτούν οι παίχτες να είναι αυξημένες.

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, όσοι τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη σε ένα σετ αυξημένων αποδόσεων στο 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα. Και όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

Παρτιζάν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 0% γκανιότα*

Η σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet συνοδεύεται από πολύ απλές προϋποθέσεις, με αποτέλεσμα οι παίχτες που θα θέλουν να την εκμεταλλευτούν να μην αναγκάζονται να παραχωρήσουν σημαντικά ανταλλάγματα. Άλλωστε, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Παρτιζάν και Μάντσεστερ, πριν την έναρξή του στις 19:55.

Βασική προϋπόθεση για όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα είναι επίσης να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Όσοι τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων, με τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Οι αποδόσεις που ανακοινώνει η Novibet στα σημεία του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, της καθιερωμένης προμήθειας που μειώνει κάθε απόδοση, προκειμένου να εξασφαλίσουν την προμήθειά τους οι εταιρίες στοιχημάτων. Με τη γκανιότα* στο 0%, λοιπόν, οι αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.50 για νίκη της Παρτιζάν, 3.45 για ισοπαλία και 2.34 για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία