Αυξημένες αποδόσεις από τη Mybet

Η στοιχηματική εταιρία Mybet ανακοίνωσε και αυτή την εβδομάδα τέσσερις ποδοσφαιρικούς αγώνες κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, στους οποίους οι αποδόσεις βρίσκονται ψηλότερα από το μέσο όρο της αγοράς. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις αυξήθηκαν, χάρη στο γεγονός ότι η Mybet διατηρεί μειωμένη γκανιότα από τα στοιχήματα σε επιλεγμένους αγώνες, στο πλαίσιο της προσφοράς "Κορυφαία Πρωταθλήματα - Κορυφαίες Αποδόσεις".

 

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα επιλέξουν τους αγώνες που συμμετέχουν στην προσφορά θα δουν αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, έως και στο 104,15%. Χάρη στις συγκεκριμένες αποδόσεις, αν οι προβλέψεις τους αποδεδειχθούν σωστές, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

 

Η Mybet, μάλιστα, δεν επέλεξε τυχαίους αγώνες για να αυξήσει τα κέρδη των μελών της. Οι αγώνες που συμμετέχουν στην προσφορά "Κορυφαία Πρωταθλήματα - Κορυφαίες Αποδόσεις" διεξάγονται στα πλαίσια των πλέων δημοφιλών ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, όπως η αγγλική Premier League, η ιταλική Serie A και η ισπανική Primera Division. Αναλυτικότερα, οι αγώνες που διατίθενται με αυξημένες αποδόσεις στη Mybet είναι οι εξής:

 

  • Άρσεναλ-Λίβερπουλ (στις 4 Απριλίου, στο πλαίσιο της Premier League, με αποδόσεις στο 104%).
  • Ρόμα-Νάπολι (στις 4 Απριλίου, στο πλαίσιο της Serie A, με αποδόσεις στο 104,15%).
  • Φιορεντίνα-Σαμπντόρια (στις 4 Απριλίου, στο πλαίσιο της Serie A, με αποδόσεις στο 104,15%).
  • Βαλένθια-Βιγιαρέαλ (στις 5 Απριλίου, στο πλαίσιο της Primera Division, με αποδόσεις στο 103%).

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 στους παραπάνω αγώνες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στην αύξηση των αποδόσεων που φέρνει η μειωμένη γκανιότα. Και, όπως και κάθε άλλη προσφορά αυτού του είδους, η συγκεκριμένη δε συνοδεύεται από πολύπλοκους όρους και απαιτητικές προϋποθέσεις, όπως τα ποσά ελάχιστου στοιχηματισμού ή το τζιράρισμα των κερδών. Το μόνο που έχουν να κάνουν τα μέλη της Mybet,η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα , είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους και, στην περίπτωση που οι προβλέψεις τους είναι σωστές, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία