Αγγλία-Ελβετία με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Τα προκριματικά του EURO 2016 φέρνουν μερικές από τις καλύτερες εθνικές ομάδες της Ευρώπης αντιμέτωπες και οι παίχτες που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο έχουν στη διάθεσή τους ένα πλήθος στοιχηματικών αγορών, οι προβλέψεις στις οποίες μπορούν να τους αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Όσοι, μάλιστα, επιλέγουν να στοιχηματίσουν μέσω της ιστοσελίδας στοιχήματος του Stoiximan μπορούν να εκμεταλλευτούν και μια από τις πλέον συμφέρουσες προσφορές: αυτή της 0% γκανιότας.

 

Πρόκειται για την προσφορά που αυξάνει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 σε επιλεγμένους αγώνες. Και το πρόγραμμα προσφορών του Stoiximan απόψε περιλαμβάνει έναν αγώνα των προκριματικών του EURO 2016 με 0% γκανιότα: αυτόν ανάμεσα σε Αγγλία και Ελβετία.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι και αυτός που παρουσιάζει το μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον απόψε και, χάρη στην προσφορά του Stoiximan, αυτό αυξάνεται ακόμη περισσότερο, μαζί με τις αποδόσεις των τριών σημείων της αγοράς του 1Χ2. Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις, άλλωστε, οι παίχτες που θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να δεχθούν αυξημένο ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα των προκριματικών του EURO: 1.82 για νίκη της Αγγλίας, 3.68 για ισοπαλία και 5.52 για νίκη της Ελβετίας. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις κυμαίνονται υψηλότερα από τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει ο ανταγωνισμός.

 

Για να διεκδικήσει, όμως, κάποιος τα κέρδη που υπόσχεται η αποψινή προσφορά του Stoiximan, θα πρέπει να τοποθετήσει τουλάχιστον ένα στοίχημα στο 1Χ2 του Αγγλία-Ελβετία, πριν την έναρξη του αγώνα. Εφόσον αυτό το στοίχημα κερδίσει, θα λάβει τα κέρδη που υπόσχονται οι αυξημένες αποδόσεις.

 

Αυτή είναι και η μόνη προϋπόθεση της προσφοράς της μηδενικής γκανιότας. Σε αντίθεση με άλλες προσφορές που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες,η συγκεκριμένη δεν απαιτεί κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή άλλα ανταλλάγματα που ενδεχομένως να μειώνουν την αξία της. Για αυτό το λόγο, πολλοί παίχτες του στοιχήματος θεωρούν την προσφορά αυτή ως την πλέον συμφέρουσα και θα φροντίσουν να την εκμεταλλευτούν απόψε, στην ιστοσελίδα του Stoiximan.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία