Ενισχυμένες αποδόσεις στο Γαλλικό Όπεν από την στοιχηματική εταιρία Novibet

Μπορεί οι περισσότεροι να θεωρούν τις ημέρες που διανύουμε ως την περίοδο αντίστροφης μέτρησης για το Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά κάποιοι άλλοι ήδη απολαμβάνουν άφθονη δράση στα γήπεδα του τένις, χάρη στη διεξαγωγή του Γαλλικού Όπεν, ενός από τα σημαντικότερα τουρνουά της χρονιάς. Και οι λάτρεις του τένις που διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική εταιρία Novibet έχουν σήμερα την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε μια κορυφαία αναμέτρηση, με ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία.

Η Novibet, άλλωστε, αποφάσισε να προσφέρει σήμερα έναν αγώνα του τένις με 0% γκανιότα*. Πρόκειται για τη σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Μάριν Τσίλιτς και Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο, η οποία προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του νικητή αγώνα. Χάρη στην προσφορά** της εταιρίας στοιχήματος Novibet, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του νικητή

Χάρη στην προσφορά** της Novibet, οι αποδόσεις που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Τσίλιτς και Ντελ Πότρο έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές. Ουσιαστικά, οι αποδόσεις δε μειώθηκαν όπως συνήθως, εξαιτίας της γκανιότας*, η οποία κατά κανόνα μειώνει κάθε απόδοση, προκειμένου να εξασφαλίσει κέρδος ο bookmaker. Και πλέον κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Βέβαια, για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις αποδόσεις της προσφοράς** της Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις, τοποθετώντας εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα, αλλά και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet μέσω της προσφοράς** της στην αγορά του νικητή του σημερινού αγώνα του Γαλλικού Όπεν έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.57 για νίκη του Μάριν Τσίλιτς και 1.63 για νίκη του Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί σε σημείο που να ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά** της Novibet.

Στον αγώνα του Γαλλικού Όπεν μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία