Μπαρτσελόνα-Ίντερ με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Ο κορυφαίος αγώνας του σημερινού προγράμματος του Champions League φέρνει αντιμέτωπες τη Μπαρτσελόνα με την Ίντερ και οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού σε όσους θέλουν να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους. Ο εν λόγω αγώνας, μάλιστα, έχει στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή του σημερινού προγράμματος προσφορών** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet, αφού προσφέρεται με 0% γκανιότα* στο 1Χ2.

Με άλλα λόγια, οι επιλεγμένες αποδόσεις του αγώνα έχουν αυξηθεί στη Novibet και δίνουν στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά** της 0% γκανιότας* είναι απλές και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του Μπαρτσελόνα-Ίντερ στο 1Χ2 και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς. Επιπλέον, το στοίχημά τους θα πρέπει να διευθετηθεί ως κερδισμένο.

Όσοι τα καταφέρουν θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Οι επιλεγμένες αποδόσεις στο Μπαρτσελόνα-Ίντερ έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα*, η προμήθεια που υπό κανονικές προϋποθέσεις μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση. Χωρίς τη γκανιότα*, οι τρεις αποδόσεις στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.63 για νίκη της Μπαρτσελόνα, 4.40 για ισοπαλία και 6.20 για νίκη της Ίντερ.

Οι παραπάνω αποδόσεις, τέλος, καταφέρνουν να κινηθούν σε επίπεδα υψηλότερα του μέσου όρου της αγοράς και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη στα μέλη της εταιρίας στοιηχμάτων Novibet που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία