Γκλάντμπαχ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 0% γκανιότα* στη Novibet

Τα μέλη της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Novibet έχουν σήμερα την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα πλήθος αγώνων ποδοσφαίρου, που όμως παρουσιάζουν μικρότερα ή μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Κάποια από τα δημοφιλέστερα πρωταθλήματα της Ευρώπης επανέρχονται, ξεκινώντας πρόωρα το Σαββατοκύριακο, αλλά η ποικιλία αγώνων δεν είναι ακόμη μεγάλη – τουλάχιστον, όσον αφορά σε κορυφαίους αγώνες που αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των παιχτών.

 

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν σήμερα αγώνες που να ξεχωρίζουν – έστω και με μια μικρή βοήθεια. Στην περίπτωση της Novibet, αυτή η βοήθεια είναι η προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία δίνει νέο ενδιαφέρον στον σημερινό αγώνα της Bundesliga ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο συγκεκριμένος αγώνας ξεκινά στις 21:45 και οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά** της Novibet.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα έχουν ως εξής: 1.95 για νίκη της Γκλάντμπαχ, 3.71 για ισοπαλία και 4.50 για νίκη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι αποδόσεις αυξήθηκαν, χάρη στο γεγονός ότι η προμήθεια της Novibet, γνωστή ως γκανιότα*, βρίσκεται στο 0%. Υπό κανονικές συνθήκες, η γκανιότα* θα μείωσε ελαφρώς τις αποδόσεις, αλλά η απουσία της σημαίνει πως οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη. Οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, άλλωστε, οι οποίες δεν έχουν μια ανάλογη προσφορά**, έχουν ήδη μειώσει τις αποδόσεις που ανακοίνωσαν για τον αγώνα.

 

Για να είναι σε θέση, τέλος, να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά** της Novibet οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στον αγώνα της Γκλάντμπαχ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και να επιλέξουν μία από τις αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξη του αγώνα και, φυσικά, να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία