Μονπελιέ-Μαρσέιγ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η εταιρία στοιχημάτων Novibet φροντίζει καθημερινά να δώσει ευκαιρίες στοιχηματισμού με αυξημένη αξία στα μέλη της, κυρίως μέσα από την ανακοίνωση προσφορών** που μπορούν είτε να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη είτε να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού. Και σήμερα, η Novibet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά**, η οποία υπόσχεται να αυξήσει τα κέρδη που θα διεκδικήσουν οι παίχτες σε έναν επιλεγμένο αγώνα ποδοσφαίρου.

 

Η προσφορά**, βέβαια, είναι αυτή της 0% γκανιότας* και ο επιλεγμένος αγώνας είναι το ντέρμπι της γαλλικής Ligue 1 ανάμεσα σε Μονπελιέ και Μαρσέιγ. Χάρη στην προσφορά, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 είναι αυξημένες και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους παίχτες την εκμεταλλευτούν.

 

Εκτός από τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται, μάλιστα, η συγκεκριμένη προσφορά** κρίνεται αρκετά συμφέρουσα και χάρη στο γεγονός ότι ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες. Εξάλλου, δε ζητά κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού (κάθε παίχτης μπορεί να στοιχηματίσει όσα χρήματα επιθυμεί), δεν αποκλείει την τοποθέτηση παρολί και υπόσχεται κέρδη με τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως δε χρειάζεται τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη. Το μόνο που ζητά είναι η τοποθέτηση του στοιχήματος πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2. Και, φυσικά, μια σωστή πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Όσοι, λοιπόν, σπεύσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet στο Μονπελιέ-Μαρσέιγ, θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 2.77 για νίκη της Μονπελιέ, 3.25 για ισοπαλία και 2.95 για νίκη της Μαρσέιγ. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τις περισσότερες από αυτές που έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία