Κορυφαίες αποδόσεις στο Γουόριορς-Ράπτορς από την στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Οι τελικοί του NBA συνεχίζονται, έως ότου προκύψει ο φετινός πρωταθλητής του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο, και οι παίχτες του στοιχήματος εξακολουθούν να έχουν άφθονες ευκαιρίες, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη, σε μια σειρά αγώνων όπου οι εταιρίες στοιχημάτων προσφέρουν δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού. Σήμερα, μάλιστα, τα μέλη της Novibet θα έχουν για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν δύο αυξημένες αποδόσεις, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*.

Άλλωστε, η στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet προσφέρει και σήμερα τον αγώνα ανάμεσα σε Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και Τορόντο Ράπτορς με 0% γκανιότα* στην αγορά του νικητή, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα δύο σχετικά σημεία να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν οι παίχτες.

 

Η σημερινή προσφορά** της Novibet

Η σημερινή προσφορά** που ανακοίνωσε η Novibet έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των δύο αποδόσεων στην αγορά του νικητή του αποψινού τελικού και οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη. Για να εκμεταλλευτούν την προσφορά**, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα: προβλέψεις στην αγορά του νικητή, που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα.

Οι προβλέψεις αυτές θα πρέπει να επαληθευθούν και τα στοιχήματα να κερδίσουν, προκειμένου να αποφέρουν τα αυξημένα κέρδη. Και τα κέρδη αυτά θα έχουν τη μορφή μετρητών, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στον τελικό

Οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή του σημερινού τελικού ανάμεσα σε Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και Τορόντο Ράπτορς έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας* και πλέον κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα δουν τις εξής αποδόσεις: 1.75 για νίκη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και 2.32 για νίκη των Τορόντο Ράπτορς. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Να θυμίσουμε πως οι Τορόντο Ράπτορς και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς αναμετρήθηκαν ξανά πριν τρεις ημέρες και η Novibet είχε επιλέξει ξανά τον αγώνα αυτό για την προσφορά** της 0%γκανιότας*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία