ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ με 0% γκανιότα στη Bet8

Η Bet8 προσφέρει πλέον καθημερινά στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη από τα στοιχήματα που τοποθετούν σε ποδοσφαιρικούς αγώνες υψηλού ενδιαφέροντος, μέσω της προσφοράς της μηδενικής γκανιότας. Πρόκειται για την πρακτική εξάλειψης της προμήθειας που λαμβάνουν οι υπεύθυνοι από τα στοιχήματα σε επιλεγμένες αγορές, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των αποδόσεων.

 

Απόψε, λοιπόν, τα μέλη της Bet8 έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας στον αγώνα του Europa League ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ντόρτμουντ. Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα στη Bet8 και οι αποδόσεις που ανακοινώνονται στην αγορά του 1Χ2 είναι ελαφρώς αυξημένες.

 

Αυτό σημαίνει, όπως είναι φυσικό, πως όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 στο ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ έχουν την ευκαιρία να εισπράξουν αυξημένα κέρδη, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Το στοίχημά τους, μάλιστα, θα πρέπει να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα, ώστε να μπορούν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις.

 

Αναλυτικότερα, η Bet8 ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα: 6.80 για νίκη του ΠΑΟΚ, 4.52 για ισοπαλία και 1.57 για νίκη της Ντόρτμουντ. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού και που υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Και το μόνο αντάλλαγμα που ζητά η συγκεκριμένη προσφορά είναι ένα νικητήριο στοίχημα στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα. Εφόσον καλυφθούν αυτές οι προϋποθέσεις, οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να προσφέρουν άλλα ανταλλάγματα, όπως ποσά ελάχιστου στοιχηματισμού, τζιράρισμα των επιπλέον κερδών ή άλλα.

H Bet8 προσφέρει την 0%γκανιότα και σε αγώνες Champions League που αγωνίζονται ελληνικές ομάδες για παράδειγμα ο αγώνας Άρσεναλ-Ολυμπιακός.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Διαβάστε τις πιο πρόσφατες στοιχηματικές προσφορές ή δείτε μερικές από τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία