Γουότφορντ-Τσέλσι με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Αν και βρισκόμαστε στα μέσα της εβδομάδας, οι αγώνες για την τρέχουσα αγωνιστική της Premier League συνεχίζονται – όπως, άλλωστε, και οι προσφορές που αφορούν στους σημαντικότερους εξ αυτών, από τις εταιρίες στοιχημάτων. Ανάμεσα σε αυτές της προσφορές ξεχωρίζει σήμερα η καθιερωμένη απουσία της γκανιότας στην ιστοσελίδα του Stoiximan.

 

Η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Stoiximan διατηρεί καθημερινά 0% γκανιότα σε έναν ή περισσότερους αγώνες και σήμερα είναι η σειρά της αναμέτρησης της Γουότφορντ με την Τσέλσι, στο πλαίσιο της Premier League. Ο εν λόγω αγώνας ξεκινά 21:45 και προσφέρει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού στα μέλη της ιστοσελίδας. Όσοι, όμως επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Από τη στιγμή, άλλωστε, που απουσιάζει η γκανιότα (η προμήθεια που διατηρεί ο Stoiximan σε κάθε στοίχημα), οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί και οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Οι αποδόσεις, λοιπόν, παρέμειναν στα εξής υψηλότερα επίπεδα: 4.870 για νίκη της Γουότφορντ, 3.60 για ισοπαλία και 1.94 για νίκη της Τσέλσι.

 

Οι συγκεκριμένες αποδόσεις βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες ιστοσελίδες του ανταγωνισμού, γεγονός που σημαίνει πως υπόσχονται και υψηλότερα κέρδη στα μέλη του Stoiximan που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά. Για να διεκδικήσουν τα κέρδη αυτά, μάλιστα, οι παίχτες δεν είναι υποχρεωμένοι να παραχωρήσουν σημαντικά ανταλλάγματα.

 

Άλλωστε, ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της προσφοράς της 0% γκανιότας είναι το γεγονός ότι δε ζητά σημαντικά ανταλλάγματα. Το μόνο που απαιτείται από τους παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Και χτες η Premier League είχε της τιμητική της στον Stoiximan καθώς ανακοίνωσε τον αγώνα ανάμεσα σε Λέστερ και Λίβερπουλ με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία