Κορυφαίες αποδόσεις από την στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet στην Premier League

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet υπόσχεται σήμερα να μοιράσει αυξημένα κέρδη στα μέλη της που θα επιλέξουν συγκεκριμένα σημεία και θα προβλέψουν σωστά, χάρη σε μια σειρά από κορυφαίες αποδόσεις. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις αφορούν σε διαφορετικούς σημερινούς αγώνες της Premier League και έχουν αυξηθεί, χάρη σε δύο διαφορετικές προσφορές**.

Αναλυτικότερα, η πρώτη προσφορά** αφορά στον αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Μπράιτον και Κρίσταλ Πάλας και, μέσω της 0% γκανιότας*, έχει αυξήσει τις αποδόσεις στο 1Χ2 του αγώνα. Παράλληλα, η δεύτερη προσφορά** έχει ενισχύσει μια σειρά από αποδόσεις σε συνδυαστικά στοιχήματα των αγώνων της Premier League, όπως αυτός ανάμεσα σε Γουότφορντ και Μάντσεστερ Σίτι.

 

Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Η πρώτη προσφορά** της Novibet είναι υπεύθυνη για την αύξηση των αποδόσεων στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μπράιτον και Κρίσταλ Πάλας. Οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες προσφορές**, προκειμένου να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα δουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους να αυξάνεται με μετρητά.

Οι αποδόσεις που αυξήθηκαν βρίσκονται στο 1Χ2 του αγώνα και έχουν ως εξής: 3.05 για νίκη της Μπράιτον, 3.13 για ισοπαλία και 2.80 για νίκη της Κρίσταλ Πάλας.

 

Ενισχυμένες αποδόσεις σε συνδυαστικά στοιχήματα

Οι υπόλοιπες αποδόσεις που έχουν αυξηθεί σήμερα στη Novibet αφορούν σε δύο συνδυαστικά στοιχήματα σε αγώνες της Premier League. Η πρώτη αφορά στον αγώνα της Γούοτφορντ με τη Μάντσεστερ Σίτι, στο στοίχημα που προβλέπει ότι θα σκοράρουν και οι δύο επιλεγμένοι παίχτες: ο Λ. Σανέ και ο Ρ. Στέρλινγκ. Η απόδοση έχει ενισχυθεί και φτάνει το 2.95. Η δεύτερη απόδοση, από την άλλη, βρίσκεται σε ένα στοίχημα που προβλέπει ότι θα κερδίσουν στους αντίστοιχους αυριανούς αγώνες τους οι Άρσεναλ, Τσέλσι και Τότεναμ. Η απόδοση βρίσκεται στο 8.00.

Χάρη στις παραπάνω, λοιπόν, τα μέλη της Novibet, έχουν σήμερα αρκετές ευκαιρίες, προκειμένου να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Και λέγοντας τα μέλη της εννούμε και τους Έλληνες φίλους του στοιχήματος μιας και η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία