Κροατία-Ισπανία με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Οι στοιχηματικές εταιρίες επικεντρώνονται σήμερα στους αγώνες του Nations League και καλύπτουν κάθε αναμέτρηση, προσφέροντας διαφορετικές ευκαιρίες στοιχηματισμού στα μέλη τους. Όπως είναι φυσικό, κάποιες τέτοιες ευκαιρίες ξεχωρίζουν περισσότερο από άλλες, ενώ κάποιες καταφέρνουν ακόμη και να υποσχεθούν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το στοιχηματικό ρίσκο. Η Novibet, προσφέρει και σήμερα έναν αγώνα με 0% γκανιότα*, αυξάνοντας τις σχετικές αποδόσεις.

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσε η Novibet αφορά στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Κροατία και Ισπανία και είναι υπεύθυνη για την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2. Χάρη σε αυτή, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, απλά στοιχηματίζοντας στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Και όσοι προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Περισσότερα κέρδη για τους νικητές στο Κροατία-Ισπανία

Αναλυτικότερα, η προσφορά** της 0% γκανιότας* επιτρέπει στις αποδόσεις της αγοράς του 1Χ2 του Κροατία-Ισπανία να αυξηθούν, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η καθιερωμένη προμήθεια του bookmaker. Έτσι, οι αποδόσεις αυτές υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους επιλέξουν να στοιχηματίσουν στα κατάλληλα σημεία και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Η προσφορά** της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας Novibet, μάλιστα, ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο 1Χ2 του Κροατία-Ισπανία και να προβλέψουν σωστά. Με αυτόν τον τρόπο, τα κέρδη τους θα είναι και αυξημένα και θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στο Κροατία-Ισπανία

Οι μόνες αποδόσεις που έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά**, είναι αυτές που βρίσκονται στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Κροατία-Ισπανία. Οι παίχτες που θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε αυτά θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις: 3.95 για νίκη της Κροατίας, 3.45 για ισοπαλία και 2.17 για νίκη της Ισπανίας. Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις, όσοι προβλέψουν σωστά θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία