Λίβερπουλ-Έβερτον με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η Λίβερπουλ υποδέχεται απόψε στις 22:00 την Έβερτον, στο πλαίσιο της Premier League, και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν στη διάθεσή τους αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, οι οποίες μπορούν να τους αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, μπορούν να αυξηθούν, χάρη στη σημερινή προσφορά που ανακοίνωσε η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Championsbet.

 

Πρόκειται για μια προσφορά που δεν υπόσχεται μπόνους ή κάτι παρόμοιο, αλλά αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών. Και αυτό επιτυγχάνεται μόνον με έναν τρόπο: εξάλειψη της γκανιότας και αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα. Αναλυτικότερα, η Championsbet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Έβερτον, με αποτέλεσμα να μην έχει μειώσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, όπως συμβαίνει συνήθως. Έτσι, η Championsbet δε διατηρεί προμήθεια και οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις σωστές προβλέψεις τους.

 

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 στο αγγλικό ντέρμπι. Οι αποδόσεις αυτές έχουν πλέον ως εξής: 1.68 για νίκη της Λίβερπουλ, 4.29 για ισοπαλία και 5.77 για νίκη της Έβερτον. Καθεμία από αυτές τις αποδόσεις βρίσκεται σε επίπεδα άνω του ανταγωνισμού, χάρη στην απουσία της γκανιότας. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους.

 

Όσοι παίχτες διατηρούν, λοιπόν, λογαριασμό στην Championsbet μπορούν  να εκμεταλλευτούν την προσφορά και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν ένα στοίχημα στην αγορά του 1Χ2 (εκεί που βρίσκονται οι αυξημένες αποδόσεις) και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Το στοίχημά τους, μάλιστα, θα πρέπει να το τοποθετήσουν πριν την έναρξη του αγώνα και όχι κατά τη διάρκειά του. Και τα κέρδη που ενδεχομένως εξασφαλίσουν θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα αναλήψιμα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία