Εταιρία στοιχήματος Goalbet: 0% γκανιότα στο Ουέσκα-Μπιλμπάο

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στο Copa del Rey στην Ισπανία και οι ομάδες ποδοσφαίρου θα αγωνιστούν για την πρόκριση στην επόμενη φάση, έχοντας στο πλευρό τους τους οπαδούς τους, αλλά και παίχτες του στοιχήματος που τις έχουν εμπιστευτεί. Οι παίχτες αυτοί θα διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους και θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν και κάποιες προσφορές που έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες στοιχημάτων.

Μια τέτοια προσφορά μπορούν να εκμεταλλευτούν τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Goalbet. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ανακοίνωσαν πως προσφέρουν τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Ουέσκα και Αθλέτικ Μπιλμπάο με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα να προσφέρουν μια σειρά από αυξημένες αποδόσεις.

 

Αυξημένες αποδόσεις για αυξημένα κέρδη

Οι αυξημένες αποδόσεις, φυσικά, φέρνουν και αυξημένα κέρδη. Ωστόσο, οι συγκεκριμένες δε συνοδεύονται και από αυξημένο ρίσκο, αφού έχουν επηρεαστεί από την απουσία της γκανιότας. Από τη στιγμή που η καθιερωμένη προμήθεια απουσιάζει, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία (στο 1Χ2 του Ουέσκα-Μπιλμπάο) έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο.

Και το μόνο που έχουν να κάνουν τα μέλη της νόμιμης στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet, προκειμένου να διεκδικήσουν αυτά τα κέρδη, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν εγκαίρως στην αγορά του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Εφόσον τα καταφέρουν, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς

Οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Copa del Rey έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές. Συγκεκριμένα, έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.25 για νίκη της Ουέσκα, 3.50 για ισοπαλία και 2.44 για νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και ξεχωρίζουν ανάμεσα στις αντίστοιχες του ανταγωνισμού.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία